PRODUKTUDVIKLING – FRA IDÉ TIL SUCCES

Lige meget om du kommer med en tegning eller løs idé, bestræber vi os hos Haugaard på at være den perfekte samarbejdspartner. Vores unikke know-how og mange års erfaring med rørbukning, har gjort os til en førende underleverandør til både møbel- og designbranchen, samt industri.

Erfaring = effektivitet

Sammen med vores værktøjs og design afdeling, står vi for en udviklingsproces der sikrer dig et unikt produkt, uden at gå på kompromis med design, bæredygtighed, brugervenlighed, kvalitet, slidstyrke og pris.

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med designere fra både møbel- og designbranchen samt industri. Vores værktøjs- og designafdeling har konstrueret værktøjer til et utal af komplekse processer, så udviklingen af dit produkt kommer til at stå på skuldrene af hundredevis af succesrige løsninger. Dette betyder, at vi er eksperter i at vælge de rigtige materialer og værktøjer hvilket betyder mindre spild – en grønnere, og billigere løsning!

På vores fabrik i Danmark arbejder udviklingsafdeling tæt sammen med vores erfarne og kompetente produktion, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt kan teste produktionsprocessen. Dette giver dig den hurtigste vej fra tegning til produktion!

Din nye samarbejdspartner

Vi tager din idé fra tegning til produkt, og tager altid aktiv del i udviklingen, så du kan gøre brug af vores brede erfaring. Vi er altid fleksible og sørger for, at samarbejdet går gnidningsfrit – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og pris. Dit produkt er vores produkt, og det er en kerneværdi for os, at vores produkter skal være lige så slidstærke, som deres design er tidsløse.

Med os beholder dit unikke produkt sin originalitet, mens vi skaber fundamentet for en succesfuld produktion. Din succes, er vores succes!