”OUTSTANDING” – SIDEN 1964

Vores niche indenfor rørbukning kan spores tilbage til 1964, hvor Haugaard var med til at udvikle den verdenskendte JOJO kabeltromle (JO-EL – I dag SCHNEIDER ELECTRIC).

I dag er Haugaard en af de førende underleverandører indenfor rørbukning, trådbukning og profilbukning. Vi arbejder sammen med mange forskellige kunder og brancher, og vores vision er, at være den bedst mulige samarbejdspartner i produktion af unikke produkter i bukket jern.

Vi har primær R&D og hovedkontor i Danmark, mens vores produktion udføres i både Danmark og Letland.

Vi sikrer den højeste kvalitet fra tegning til færdigt produkt, og kan tilbyde udvikling, produktion, montage og logistiske løsninger. Hvis du vælger os som underleverandør, er dit produkt i trygge hænder, og vi står altid klar med rådgivning og sparring – både før, under og efter produktionen.

Vi er underleverandører af både simple og komplekse komponenter. Komplette løsninger og korte leveringstider er et must for vores kunder, hvorfor vi tilbyder at stå for overfladebehandling, montage og logistiske løsninger i tæt samarbejde med kunden.

Vores produkter skal altid være konkurrencedygtige både ift. pris, kvalitet og bæredygtighed. Det er sådan vi opnår produktionen af unikke produkter.

Vores team består af dedikerede og dygtige håndværkere, ingeniører og erfarne teknikere, som sikre dit unikke produkts kvalitet og konkurrencedygtighed.

For os har ansvarlighed altid været en kerneværdi – både overfor vores medarbejdere, deres familier samt miljøet og samfundet omkring os alle.

Vores mission er, at hjælpe vores kunder med at skabe unikke produkter.

Dit produkt er vores produkt – din succes er vores succes!