UNIKKE PRODUKTER TIL INDUSTRI

Vores medarbejderes mange års erfaring har gjort os til en førende samarbejdspartner indenfor rørbukning og trådbukning.

Vi specialiserer os i rørbukning og vi tager altid ejerskab over dit produkt. Dit produkt er vores produkt – og din succes er vores succes!

Vi går altid efter den optimale løsning uden at gå på kompromis med design, kvalitet, bæredygtighed eller pris. Dette gælder selvfølgelig alt fra simple komponenter til produkter af høj kvalitet og kompleksitet. I Danmark udvikler vores erfarne og kompetente team dit design og gør produktet klar til produktion. Her kan vi fortsætte produktionen, eller vi kan sende den til Letland, hvor kan vi håndtere produktion af større volumen og løfte mere løntunge opgaver. Her ligger vores fabrik kun 500 km fra vores skandinaviske stålleverandør, der leverer stål i højeste kvalitet, og for os det mest bæredygtige stål i verden. Den korte transport betyder en stærkere pris og mindre miljøbelastning, og stålets høje styrke og kvalitet betyder konstruktioner, der holder i generationer.

Indenfor hydraulik servicerer vi vores kunder med færdige komponenter af høj kvalitet med vores kompetencer indenfor disponering, produktion, montering og levering.

Vi specialiserer os i rørbukning, trådbukning og profilbukning, men tilbyder også svejsning, robotsvejsning, CNC-fræsning og laserskæring. Ikke mindst kan vi tilbyde overfladebehandling, montage, samling og efterfølgende logistiske løsninger, så dit produkt kan sendes direkte videre til din kunde, med kortest mulig leveringstid.

Hos os er dit produkt i trygge hænder, og vi garanterer for kvalitet, bæredygtighed og pris igennem hele processen.

Kontakt os, hvis vi også skal være en del af dit unikke produkt.